Quality time

Fire gange om året afholder vi "Quality Time", som er en serie af sessioner med temaer omhandlende kvalitetssikring og test. Hvert arrangement har et begrænset antal deltagere, og gennemføres typisk i form af en række "workshops", som vi har god erfaring med som læringsform. Disse "workshops" faciliteres af en eller flere seniorkonsulenter fra Q Nation.

Hvordan udvikler vi testmanager rollen i fremtiden?

Torsdag den 13. juni 2019 kl. 9:00 - 11:00.

Afholdes på Nationalmuseet, Prinsens Palæ i Festsalen, Ny Vestergade 10, 1471 København K. 

Der serveres morgenmad fra kl. 8.30.

 

"Relentlessly Pursue Continuous Improvement" er det fjerde princip indenfor Continuous Delivery. Når afgrænsningen af de enkelte rollers ansvarsområder gradvist udviskes, så må rollen som testmanager følge med. Forandringen diskuteres ud fra de moderne testprincipper: https://www.ministryoftesting.com/dojo/lessons/modern-testing-principles

 

Det første indlæg bliver præsenteret af Thomas Petersen fra Unity Technology. Thomas har arbejdet i softwareudvikling i over 20 år. Først som udvikler, siden business intelligence og senest QA management. Siden 2011 har Thomas været hos Unity, hvor han har opbygget et team fra 6 til 200, og har arbejdet på software der downloades 29 milliarder gange om året. Og nej, milliarder er ikke en typo! 

Thomas vil tale om at Quality Assurance i software har været igennem en rivende udvikling de sidste årtier. Med erfaringer fra Unity vil vi se på, hvad der har virket og hvad der har givet problemer med forskellige QA management filosofier. Internt har deres erfaringer givet anledning til ændringer i organisationen i deres forskellige produktafdelinger. Du kan læse mere om Thomas her https://www.linkedin.com/in/datalord/

 

Det andet indlæg vil blive holdt af Henning Troelsen fra Q Nation. Henning har ca. 25 års erfaring indenfor softwaretest. Du kan læse mere om Henning her. Henning vil give et indlæg med nogle forskellige vinkler på, hvordan man kan angribe sin karriere inden for test i en tid, hvor udviklingen dikterer en opblødning af, hvem der gør hvad, i et team. Du må ikke forvente at få konkrete svar eller færdige karriereplaner, men derimod noget "food for thought" du kan bruge til at udfordre dig selv!

 

Work in small batches - undgå fælderne

Tirsdag den 27. august 2019 kl 9:00 - 11:00 

Sted kommer senere.

 

At arbejde med et begrænset scope ("Work in small batches") giver mange fordele, når det virker, men hvor er fælderne for Test? Overlevering af viden er dyrt - også til/fra testere - og en hjørnesten i Continuous Delivery er at reducere omkostningerne signifikant, så der er økonomi i kontinuerligt at arbejde med et begrænset scope.

 

Få styr på jeres automatisering

Tirsdag den 12. november 2019 kl 9:00 - 11:00

Sted kommer senere.

 

"Computers Perform Repetitive Tasks, People Solve Problems" og for test handler det rigtig meget om en effektiv tilgang til automatisk test. Vi dykker ned i økonomien omkring automatisk test og taler om, hvor meget der skal automatiseres, håndtering af vedligeholdelsesopgaven og samspillet med den manuelle test.

Tilmelding til arrangement

Navn*:

Firma:

E-mail*:

Telefon:

Arrangement*:

Skulle du have spørgsmål til ovenstående kan Ole C. Hansen kontaktes for nærmere info på ole@qnation.dk

Q Nation A/S

+45 88638989

info@qnation.dk

CVR 38585061

Vesterbrogade 149

1620 København V

​

Privatlivspolitik

Dette website bruger cookies. Se vores privatlivspolitik for detajler.